• actiemarketing

Nieuw: PromZ.live, minder beurs, meer festival

We gaan het vanaf nu helemaal anders doen. Promz Event heet voortaan PromZ.live en vindt plaats in Ahoy Rotterdam, voor het eerst op 11 en 12 mei.  De nieuwe opzet is het resultaat van vragen, wensen en opmerkingen van bezoekers en standhouders. Zij willen een belevenis ervaren. Minder een beurs in de oude vorm, maar een festival waar je kunt genieten van een groot en interessant aanbod.

Dankzij deze nieuwe aanpak zal PromZ.live veel aantrekkelijker zijn voor een brede groep marketeers en inkopers. In plaats van alleen een beursbezoek gaan zij een hele dag genieten. Nu eens van een bezoek aan een stand, dan weer luisteren naar een presentatie, mee discussiëren, of gewoon relaxen met muziek en genieten van een lekkere lunch. De nieuwe locatie biedt ons veel meer mogelijkheden om dit te realiseren en is goed bereikbaar voor een veel groter gebied.

Actiemarketingplein

Een geïntegreerd onderdeel van PromZ.live is het actiemarketingplein. Dat wordt samen met Vakvereniging DeMeter uitgebouwd tot een evenement op zich, waar bezoekers kennis kunnen maken met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van on- en offline marketing. Het wordt een aantrekkelijk podium waar de bezoekers naar specialisten op allerlei terrein kunnen luisteren, ontmoeten en informatie te vergaren.

Kortom, PromZ.live wordt een feest waar je echt niet mag ontbreken. Als bezoeker niet, maar ook niet als standhouder. Het aanbod aan stands is bijzonder, de sfeer is relaxed, de catering van hoog niveau en de organisatie gastvrij. Heb je nog meer redenen nodig om direct een plaats te reserveren? Of bel je nu meteen met John Michael Swaab of Jan Erik Scheer op 075-647 57 47?

2016-11-15T14:20:52+00:00 15 november 2016|Nieuws|

About the Author: